Aanmelding dieren Holland Holstein sHow 2022

Hier kunt u uw dieren aanmelden voor de Holland Holstein sHow die plaatsvindt op vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022. De inschrijving is mogelijk van donderdag 1 september tot en met maandag 19 september 2022.

Bekijk hier het vraagprogramma HHH, het vraagprogramma YB, de veterinaire eisen en het stroomschema HHH 2022 voor de Holland Holstein sHow.
De show zal Lepto, BVD-virus vrij en IBR-veilig zijn.
Op de Holland Holstein sHow is het showreglement van toepassing. Alle deelnemers dienen zich hieraan te houden. Klik hier om het reglement te lezen.

Om deel te kunnen nemen aan de Holland Holstein sHow dient u lid te zijn of te worden van de Holland Holstein Herds of Young Breeders.
Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de opgave van de dieren.

  • Nieuw lid Holland Holstein Herds.
    Personen/bedrijven die lid willen worden van de Holland Holstein Herds gelijk met het opgeven van de dieren, betalen in 1 keer – voor 4 november 2022 – € 80,- contributie voor het lopende jaar plus € 160,- voor het komende kalenderjaar. Dit aanbod geldt alleen voor personen/ bedrijven die in voorgaande 3 kalenderjaren géén lid zijn geweest en géén openstaande vorderingen hebben. Is dit wel het geval dan betalen zij voor het lopende én komende kalenderjaar het volledige bedrag van € 160,- per jaar.
  •  Nieuw lid Young Breeders.
    Een persoon jonger dan 30 jaar kan lid worden van de Young Breeders gelijk met het opgeven van de dieren. Hij/zij betaalt in 1 keer – voor 4 november 2022 – € 40,- contributie voor het lopende jaar samen met € 80,- voor het komende kalenderjaar. Dit aanbod geldt alleen voor personen die in voorgaande 3 kalenderjaren géén lid zijn geweest en géén openstaande vorderingen hebben. Is dit wel het geval dan betaalt hij/zij voor het lopende én komende kalenderjaar het volledige bedrag van € 80,- per jaar.

Alle bedragen dienen voldaan te worden middels een automatische incasso. U ontvangt vooraf een factuur. Voor vragen kunt u contact opnemen met de penningmeester: penningmeester@hollandholsteinshow.nl.

Let op: uw aanmelding is pas voltooid na het ontvangen van de bevestigingsmail. Deze mail wordt automatisch toegezonden, u kunt hierop NIET reageren.
Controleer ook uw spamfolder of de bevestiging daar in is beland! Geen bevestiging ontvangen? Vul dan eerst het formulier opnieuw in. Ontvangt u na deze tweede poging nog steeds geen mail? Neem dan contact op met het secretariaat: secretariaat@hollandholsteinshow.nl

Dieren afmelden die zijn opgegeven en toch niet meegaan naar de show? Stuur een mail naar: secretariaat@hollandholsteinshow.nl

 

De opgave is gesloten!