Juryleden HHH 2017 zijn bekend!

Juryleden HHH 2017 zijn bekend!

De 27ste editie van de HHH gaat gejureerd worden door een drietal internationale juryleden! De Holstein en Red Holstein show worden gejureerd door twee internationale veehouders met veel ervaring als jurylid op grote shows, maar ook als fokkers van topdieren! 

De Young Breeders hebben voor de showmanship en clipping competitie een zeer ervaren jurylid Rory Timlin. Timlin, afkomstig uit Ierland, is al meer dan zes jaar fulltime cowfitter en reist voor zijn werk de hele wereld over om koeien perfect klaar te maken voor de show. Naast het cowfitten heeft hij in partnerschap verschillende Holstein, Red Holstein en Jersey dieren die hij zelf ook showt op keuringen. Ook is hij een ervaren jurylid in Ierland en op de nationale Jerseyshow in Finland.

De Holstein show en het exterieur bij de Young Breedersshow wordt gejureerd door Erhard Junker uit Zwitserland. Junker runt met zijn vader en broer melkveebedrijf ‘Mattenhof Holsteins’. Naast het fokken van topkoeien is Junker ook een handelaar in vee. Dat Erhard Junker oog heeft voor koeien blijkt uit het feit dat hij onder andere Cher-Betty, Du Bon Vent Stormatic Atacama, Medicina en Galys Vray uiteraard, zelf rondleidde op de Nationale Keuring. Daarnaast heeft hij grote namen doorverkocht aan andere fokkers, zoals onder meer de Europese Kampioenen Decrausaz Iron O’Kalibra en Suard Jordan Irene. Ook de jurycarrière van Junker is zeer indrukwekkend met meerdere malen jury te zijn op de Swiss Expo.

De Red Holstein show wordt gejureerd door niemand minder dan Roger Frossard, tevens afkomstig uit Zwitserland. Frossard runt samen met zijn vrouw het melkveebedrijf Ptit Coeur, een bedrijf dat 200 dieren kent. Frossard heeft afgelopen Swiss Expo gewonnen met zijn DH Gold Chip Darling. Ook in 2016 was Frossard succesvol, wat blijkt uit het feit dat hij de titel ‘beste fokker’ won op de Zwitserse Nationale Show van dat jaar. Naast Junker is Frossard ook een bekende in de ring als jury op onder andere de Swiss Expo en de Swiss Red Holstein Night.

Met deze drie internationaal, zeer ervaren juryleden verwachten we een geweldige Holland Holstein sHow zoals u deze van ons gewend bent! Kortom, houdt 8 en 9 december vrij in uw agenda want deze editie van de show wilt u niet missen!

 

Terug naar overzicht