Opgave Dieren

Hier kunt u uw dieren aanmelden voor de 28ste Holland Holstein sHow op 7 en 8 december 2018.  De inschrijving is mogelijk tot en met woensdag 17 oktober 2018! Let op: uw opgave is pas voltooid na het ontvangen van de bevestigingsmail. Indien u geen ontvangstbevestiging heeft ontvangen, dient u de dieren opnieuw in te schrijven via de website!

Bekijk hier het vraagprogramma  en de veterinaire eisen m.b.t. de keuring. De show zal Lepto-, BVD-virus vrij en IBR-veilig zijn.

Op de Holland Holstein sHow is het showreglement van toepassing. De deelnemers dienen zich hieraan te houden. Klik hier om het reglement te lezen.

Om deel te kunnen nemen aan de Holland Holstein sHow dient u lid te zijn van de Holland Holstein Herds. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de opgave van de dieren. Personen/bedrijven die lid worden gelijk met het opgeven van de dieren, betalen in 1 keer – vóór 7 december a.s. – € 50,00 contributie voor het lopende kalenderjaar te samen met € 150,00 voor het komende kalenderjaar. Dit aanbod geldt alleen voor personen/bedrijven die het voorgaande kalenderjaar géén lid zijn geweest of die géén openstaande vorderingen hebben. Is dit wel het geval dan betalen zij voor het lopende kalenderjaar het volledige bedrag van € 150,00. Alle bedragen dienen voldaan te worden middels automatische incasso. U ontvangt vooraf een factuur. Bekijk hier de lidmaatschapsvoorwaarden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de penningmeester: penningmeester@hollandholsteinshow.nl

Voor de opgegeven dieren betaalt u € 20,00 inschrijfgeld per dier. Voor de op de show aanwezige dieren ontvangt u € 25,00 bonus retour. Dieren afgemeld tot en met dinsdag 23 oktober 2018 worden niet in rekening gebracht. Het inschrijfgeld en de bonus worden na de show verrekend met de contributie.

Let op: uw aanmelding is alleen geslaagd wanneer u een bevestiging per e-mail heeft ontvangen! Deze mail wordt automatisch toegezonden, u kunt hierop NIET reageren.

Geen bevestiging ontvangen?
Gelieve contact op te nemen met het secretariaat: secretariaat@hollandholsteinshow.nl

Dieren afmelden?
secretariaat@hollandholsteinshow.nl