Juryleden Holland Holstein sHow 2018 bekend!

Juryleden Holland Holstein sHow 2018 bekend!

De juryleden voor de Holland Holstein sHow op 7 en 8 december 2018 zijn bekend! Met trots presenteerd het bestuur de volgende juryleden:

  • Barclay Phoenix:             Holstein & Young Breeders (clipping competitie, showmanship senioren en exterieur competitie)
  • Cord Hormann:               Red Holstein
  • Tjebbe Huybrechts:        Young Breeders (clipping competitie en showmanship junioren)

 

Tjebbe Huybrechts, woonachtig in het Belgische Geel, is momenteel werkzaam bij CRV waar hij verantwoordelijk is voor de internationale fokkerij infoproducten. Tjebbe is opgegroeid op het melkveebedrijf van zijn ouders en heeft, na het beëindigen van dit bedrijf, nog een aantal dieren in bezit. Hiermee heeft hij verschillende successen behaald op regionaal en nationaal niveau. In 2015 had hij op de Nacht van de Holstein de kampioen pinken met de Gold Chip dochter Moesjamarra. Als jurylid is Tjebbe ervaren in binnen en buitenland. Nacht van de Holstein in Libramont, Denemarken en Rusland zijn ondertussen bekend met Tjebbe. In Nederland kennen we Tjebbe als jurylid op regionale keuringen, de Koe-expo en in 2012 heeft hij de NRM gejureerd.

Barclay Phoenix gaat, zoals vermeld, vele onderdelen jureren. Hij trapt de show af met het jureren van de clippingcompetitie bij de Young Breeders, daarna neemt hij het showmanship senioren en de exterieur competitie voor zijn rekening. Zaterdags treedt Phoenix op als jurylid in de Holstein-ring. De Canadees Barclay Phoenix heeft samen met zijn vader een melkveebedrijf in Greenbank, Ontario. Het melkveebedrijf Phoenix Holfsteins heeft 150 dieren, waarvan 70 melkkoeien. Afgelopen jaren hadden ze 190 dieren. Barclay Phoenix heeft al op vele grote shows mogen jureren: World Dairy Expo (2007), Royal Agricultural Winter Fair (2009), Jersey Royal Agricultural Winter Fair (2013) en recentelijk maakte hij veel indruk op de Swiss Expo (2018).

De Red Holstein show wordt gejureerd door niemand minder dan Cord Hormann uit Warmsen, Duitsland. Cord Hormann heeft samen met zijn ouders een melkveebedrijf Wilcor Holsteins en is tevens fulltime werkzaam bij Prismagen. Het bedrijf bestaat uit 50 Holstein koeien en bijbehorend jongvee. Wilcor Holsteins is succesvol in het fokken van wereldberoemde Holsteins. Cord heeft ondertussen een internationale carrière als jurylid. Internationale shows in Noord-Ierland, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland heeft hij al op zijn naam staan.

Met deze drie internationaal, zeer ervaren juryleden verwachten we een geweldige Holland Holstein sHow zoals u van ons gewend bent! Kortom, houdt 7 en 8 december vrij in uw agenda want deze editie van de show wilt u niet missen!

 

 

Terug naar overzicht