Aanmelden standhouders / dochtergroepen 2016

Aanmelden standhouders / dochtergroepen 2016

Sponsoring Holland Holstein sHow 2016

Het bestuur is alweer enige tijd bezig met de voorbereidingen voor de Holland Holstein sHow 2016, welke gehouden wordt op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 in de IJsselhallen te Zwolle.

Als organisatie kijken we terug op een sfeervolle 25ste show in 2015 met mooie kampioenen, een groot aantal standhouders, dochtergroepen met veel nieuwswaarde en wederom héél véél publiek. We doen ons uiterste best om de show ook dit jaar weer een succes te laten worden.

Zoals u inmiddels van ons gewend bent, bieden wij u:
· een super sfeer en ambiance;
· een keuring van Nederlandse topkoeien;
· een aparte keuring voor de Young Breeders;
· mooie vakbeurs direct aan de ring;
· de Tulip Holstein Sale op vrijdag 9 december;
· een buffet direct ná de veiling;
· internationale dochtergroepen demonstraties;
· een internationaal befaamde jury;
· Fokker van het jaar 2016.

De show start op vrijdag met de Young Breeders en de Tulip Holstein Sale. Op zaterdag vindt de zwart- en roodbonte Holstein keuring plaats. Kortom een dynamisch programma met al op vrijdag (inter)nationale bezoekers van de Young Breeders en de veiling, dus extra aandacht voor uw onderneming. Om deze aandacht nog eens te vergroten is de vrijdag entreevrij!

Wij bieden u wederom de mogelijkheid om, net als voorgaande jaren, uw onderneming bij ons te presenteren aan de Nederlandse én buitenlandse veehouder. Let wel: de Holland Holstein sHow is in 2016 de enige nationale show! Door middel van een presentatie van één of meerdere dochter-groepen, een stand, een reclamebord of een advertentie in de catalogus kunt u uw onderneming laten zien. Wij zijn er van overtuigd dat deze editie van de Holland Holstein sHow mede met uw steun een succes zal worden.

Indien u sponsoring overweegt gelieve u uw keuze in te vullen op het inschrijfformulier. Zodra wij dit van u hebben ontvangen, sturen wij u de benodigde bestelformulieren van de IJsselhallen inzake standbouw, toeleveringen, horecapas e.d. toe. Voorkeuren m.b.t. locatie kunnen alleen worden toegezegd indien beschikbaar. De inschrijfformulieren worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Terug naar overzicht