Holland Holstein sHow afgelast

Holland Holstein sHow afgelast

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag konden we binnen de aangegeven wettelijke kaders van de overheid garanderen dat we een corona veilig evenement konden neerzetten. In de loop van deze week namen de corona besmettingen ernstig toe. Dit begint uitwerking te krijgen op onze inzenders, onze sponsors en onze grote groep vrijwilligers. De overvolle testlocaties in heel het land maken meerdere dagen testen voor toegang heel lastig. Deze optelsom van zaken maken het vrijwel onmogelijk om met een gerust hart een mooie Holland Holstein sHow neer te zetten.

We hebben er als bestuur alles aan gedaan om de show mogelijk te maken. Maar we hebben besloten om, met pijn in ons hart, de Holland Holstein sHow 2021 af te lasten.

De catalogus en bijbehorende zaken vallen vandaag of morgen bij u in de bus. Die was klaar en wilden we u niet onthouden.

We zijn ons aan het beraden op een alternatief programma, daarover komen we op korte termijn bij jullie terug. We rekenen op uw begrip.

Terug naar overzicht