Persbericht juryleden Holland Holstein sHow 2015

Persbericht juryleden Holland Holstein sHow 2015

Persbericht

Zwolle, augustus 2015

Juryleden Holland Holstein sHow 2015 van internationale allure

De organisatie van de Holland Holstein sHow, welke gehouden wordt tezamen met de Tulip Holstein Sale op 11 en 12 december 2015 in de IJsselhallen te Zwolle, heeft gekozen voor juryleden met veel internationale ervaring: zwartbont zal gejureerd worden door Pat Conroy uit Amerika, roodbont door Stefan Widmer uit Zwitserland. Pat Conroy zal eveneens de Young Breeders jureren.

Pat Conroy

editor167-pat_conroyPat Conroy is woonachtig in Angola, een kleine stad in Indiana, USA. Hij is getrouwd en vader van twee kinderen. Pat is op diverse wijze betrokken bij de fokkerij, hij treedt op als zowel jurylid, cowfitter en handelsman in topvee. Hij heeft op verschillende shows in de USA, Canada en Zuid-Afrika gejureerd. In 2012 was Pat assistent jurylid op de World Dairy Expo International Junior Holstein Show, waarna hij in 2013 als hoofdjury heeft opgetreden op dezelfde Junior Holstein Show. In 2014 heeft hij opgetreden als assistent jurylid op de World Dairy Expo International Holstein Show en hij is voorgesteld als hoofdjury voor de Red Holstein Show in 2015. Recent heeft hij de Brown Swiss gejureerd op de Swiss Expo.
Daarnaast is hij in het bezit van meerdere junior kampioenes van verscheidene rassen op de World Dairy Expo en de Royal Winter Fair. Ook is hij in het bezit van meerdere koeien die genomineerd zijn / waren voor de titel All-American en All-Canadian. Hij is eigenaar of mede-eigenaar van ongeveer 40 koeien, verdeelt in de USA, Canada, Europa (onder andere de zeer bekende O’Kalibra) en Mexico.

 

Stefan Widmer
editor168-stefan_widmer

Stefan Widmer is getrouwd en vader van twee kinderen. Hij is docent Veeteelt aan de landbouwschool Inforama in Zollikofen. Daarnaast runt hij een gemengd bedrijf met akkerbouw en melkvee in Mühledorf (SO) tezamen met zijn ouders. Sinds 2002 treedt Stefan regelmatig op als jurylid op regionale en nationale shows. Hij heeft onder andere gejureerd in Luxemburg, Frankrijk, Portugal, Azoren, Tsjechië, Polen en in Estland. In 2010 heeft hij de nationale Holstein-Show in Bulle gejureerd, en in 2013 de Open Dairy Show in Bulle. In januari 2015 heeft hij met veel enthousiasme de Holstein Show op de Swiss Expo gejureerd. Stefan heeft ook driemaal deel uit gemaakt van de Zwitserse selectiecommissie voor de Europese Show.
Voor meer informatie over dit persbericht:

Voorzitter: Hans Puttenstein
06-20588134

www.hollandholsteinshow.nl

Terug naar overzicht