Aanmelden dochtergroepen 25ste HHH show

Aanmelden dochtergroepen 25ste HHH show

Het bestuur van de stichting Holland Holstein sHow is alweer enige tijd bezig met de voorbereidingen voor de 25ste editie van de Holland Holstein sHow 2015, welke gehouden wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 december 2015.

Wij bieden u wederom de mogelijkheid om net als voorgaande jaren één of meerdere dochtergroepen bij ons te presenteren aan de Nederlandse en buitenlandse veehouder. Let wel: de Holland Holstein sHow is in 2015 én 2016 de enige nationale show! De show start op vrijdag met het Young Breeders programma en de Tulip Sale. Op zaterdag vindt de Holstein en Red Holstein show plaats. Kortom een dynamisch programma met al op vrijdag (inter)nationale-bezoekers van de Young Breeders en de veiling, dus aandacht voor uw stands. Om deze aandacht nog eens te vergroten is de vrijdag entreevrij!

Vertrouwde en unieke HHH elementen:

  • Internationale befaamde jury;
  • Young Breeders;
  • Internationale dochtergroepen demonstratie;
  • Fokker van het jaar 2015;
  • Mooie vakbeurs rond de ring;
  • Tulip Sale op vrijdag 11 december;
  • Enige open nationale show.

De Holland Holstein sHow is Lepto- en BVD-vrij en IBR-veilig. Dit betekent dat er alleen dieren mogen deelnemen aan de Holland Holstein sHow die Lepto-, BVD- en IBR-vrij zijn, dit geldt ook de dieren voor de dochtergroep.

De kosten voor een dochtergroep zijn € 1.500,00 per groep, dit is zowel voor de dieren die in de dochtergroep in de ring staan als voor de dieren die aan de balie blijven. De balie is bij dit bedrag inbegrepen. Alle bedragen zijn excl. BTW en zullen gefactureerd worden via de IJsselhallen (Libéma).

Een dochtergroep bestaat uit minimaal 5 dieren en maximaal 8 dieren; in OVERLEG kan hiervan afgeweken worden.

Hier kunt u het opgaveformulier downloaden welke vóór 5 oktober a.s. bij het secretariaat moet zijn ingeleverd.

Terug naar overzicht