Aanmelden standhouders/sponsoring 25ste HHH show

Aanmelden standhouders/sponsoring 25ste HHH show

Het bestuur is alweer enige tijd bezig met de voorbereidingen voor de 25ste editie van de Holland Holstein sHow 2015, welke gehouden wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 december 2015 in de IJsselhallen te Zwolle.

Als organisatie kijken we terug op een sfeervolle show in 2014 met mooie kampioenen, een groot aantal standhouders en héél véél publiek. We doen ons uiterste best om de show ook dit jaar weer een succes te laten worden. Zoals u inmiddels van ons gewend bent, bieden wij u:

  • een super sfeer en ambiance;
  • een keuring van Nederlandse topkoeien;
  • een aparte keuring voor de Young Breeders;
  • stands direct aan de ring;
  • de Tulip Holstein Sale op vrijdag 11 december;
  • een buffet direct ná de veiling;
  • internationale dochtergroepen demonstraties;
  • een internationaal befaamde jury.

De show start op vrijdag met de Young Breeders en de Tulip Holstein Sale. Op zaterdag vindt de zwart- en roodbonte Holstein keuring plaats. Kortom een dynamisch programma met al op vrijdag (inter)nationale bezoekers van de Young Breeders en de veiling, dus extra aandacht voor uw onderneming. Om deze aandacht nog eens te vergroten is de vrijdag entreevrij!

Wij bieden u wederom de mogelijkheid om net als voorgaande jaren uw onderneming bij ons te presenteren aan de Nederlandse én buitenlandse veehouder. Let wel: de Holland Holstein sHow is in 2015 én 2016 de enige nationale show! Door middel van een stand, een reclamebord of een advertentie in de catalogus kunt u uw onderneming laten zien.

Wij zijn er van overtuigd dat de 25ste editie van de Holland Holstein sHow mede met uw steun een succes zal worden. Wij vragen u om sponsoring te overwegen en daarbij uw keuze in te vullen op het inschrijfformulier. Zodra wij dit van u retour hebben ontvangen, sturen wij u de benodigde bestelformulieren van de IJsselhallen inzake standbouw, toeleveringen, horecapas e.d. toe. Zoals u op het inschrijfformulier kunt zien, hebben ook wij hinder van stijgende kosten. We wisten dit alle voorgaande jaren nog op te vangen, maar zijn dit jaar toch genoodzaakt onze prijzen enigszins te verhogen. Om sponsoring voor u wel aantrekkelijk te houden, bieden we dit jaar voor het eerst een combi-voordeel aan. Kijk snel op het inschrijfformulier, maak uw keuze en stuur het formulier z.s.m. retour. De inschrijfformulieren worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Wij zien uit naar uw positieve reactie.

Terug naar overzicht