Opgave 25ste HHH show open!

Hierbij nodigen wij u uit om uw keuringsdieren op te geven voor de 25ste Holland Holstein sHow die gehouden wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 december 2015. Opgave kan uitsluitend via deze website.
De inschrijving is mogelijk tot en met zaterdag 24 oktober 2015. Let op: uw opgave is pas voltooid na het ontvangen van de bevestigingsmail.

Het programma bevat vertrouwde HHH elementen: Young Breeders keuring – Internationale juryleden – Fokker van het jaar 2015 – Dochtergroepen presentatie – grote vakbeurs rondom de ring – Tulip Sale op 11 december.

De show zal Lepto-, BVD virus vrij en IBR-veilig zijn. Het vraagprogramma en de gezondheidseisen zijn op deze website terug te vinden.
Voor de opgegeven dieren betaalt u € 20,00 inschrijfgeld per dier. Voor de op de show aanwezige dieren ontvangt u € 25,00 bonus retour. Dieren afgemeld voor 1 november worden niet in rekening gebracht. Het inschrijfgeld en de bonus worden na de show verrekend met de contributie.

Zodra de catalogus gereed is ontvangt u een exemplaar, als u nog vragen heeft kunt u kijken op deze website of contact opnemen met het secretariaat. Wij wensen u heel veel succes met de voorbereiding op de Holland Holstein sHow van 2015!

Terug naar overzicht