Opgave Holland Holstein sHow 2021 geopend

Opgave Holland Holstein sHow 2021 geopend

Hierbij nodigen wij u uit om uw keuringsdieren op te geven voor de Holland Holstein sHow die gehouden wordt op vrijdag 26 en zaterdag 27 november 2021. Opgave kan uitsluitend via de website https://www.hollandholsteinshow.nl/opgave-dieren/. Inschrijven is mogelijk vanaf vandaag tot en met dinsdag 5 oktober 2021. Vul het opgaveformulier volledig in en klik op verzenden . Let op: uw opgave is pas voltooid na het ontvangen van de bevestigingsmail. Indien u geen ontvangstbevestiging heeft ontvangen (controleer ook de spam-mail), dient u de dieren opnieuw in te schrijven via de website.

Update corona
Vanaf zaterdag 25 september 2021 vervalt de coronamaatregel 1,5 meter afstand houden. Het vervallen van de 1,5 meter afstand is een van der vereiste om de Holland Holstein sHow 2021 door te laten gaan. We zijn afhankelijk van de regels die de overheid maakt, maar zoals het nu lijkt kan de Holland Holstein sHow 2021 doorgaan. Zoals het er nu naar uit ziet zijn we als organisator van de show genoodzaakt u te vragen om een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien. Mochten er tussentijds nog wijzigingen in de regels komen, dan worden die uiteraard meegenomen.
De uitnodiging, het vraagprogramma, de veterinaire eisen en het showreglement zijn per mail naar de leden toegestuurd. Ook zijn deze op de website terug te vinden.We hopen op een mooie opgave en een geweldige show!

Terug naar overzicht