Zomeravondexcursie 2023

Zomeravondexcursie 2023

Beste leden,

Na de prachtige online excursie in de zomer van 2020 willen we dit jaar het bedrijf van de VOF Versluis-den Otter in het echt bezoeken!

Hier nog even hoe de familie Versluis de online excursie toen omschreef:

Nadat het bestuur van de HHH de vraag neergelegd had of ons bedrijf mee wilde werken aan een digitale excursie was er toch wat twijfel. We laten normaal gesproken graag alle dieren zien. Vinden het leuk om over onze manier van werken of denken te vertellen. Vinden het nog leuker om daar met jullie over van gedachten te wisselen of te discussiëren. Kortom een “echte” excursie met koffie en koek, gezelligheid en een borreltje na afloop. En veel koeienpraat. Heel veel koeienpraat. Helaas is dat door de huidige omstandigheden niet mogelijk. Dat het bestuur van de HHH de moeite neemt om -digitale- activiteiten te organiseren om zo als leden verbonden met elkaar te zijn gaf de doorslag. Natuurlijk! We werken graag mee. Leuk om op deze manier ons bedrijf te laten zien en altijd welkom om de koeien in het echt te komen bekijken, met koffie en koek. En misschien ook een borreltje. 

Groet uit AmeideKees, Tineke, Joost, Inge, Hessel en Geeke Versluis

We verheugen ons erop om het bedrijf en de koeien van de familie Versluis in het echt te komen bewonderen. Met daarbij, onder het genot van een borreltje, veel koeienpraat, heel veel koeienpraat!

Bij deze excursie zijn geïnteresseerde niet-leden ook welkom.

Graag zien we jullie op woensdag 26 juli om 20.00 uur!

Adres:

  • VOF Versluis-den Otter
  • Broekseweg 88 C
  • 4233 CZ Ameide
Terug naar overzicht